iDb Vision®

Tiedätkö, mitä tarpeita tiimisi mielestä eri työtehtävät asettavat työympäristölle? iDb Vision® kerää tiedon työympäristöä koskien.

Tulevaisuuden työympäristön suunnittelussa tukee Vision

Tiedätkö, mitä tarpeita tiimisi mielestä eri työtehtävät asettavat työympäristölle? iDb Vision® kerää tiedon siitä, mitä tehdään jatkossa työpaikalla, miten sitä halutaan tehdä ja minkälainen sisustus tukee parhaiten työn tekemistä. Se osallistaa käyttäjät mukaan myös työtilojen tunnelmamuotoiluun. Tieto kerätään vuorovaikutuksellisen bottihaastattelun avulla. Kaikki tiimisi jäsenet pääsevät keskustelemaan tasavertaisesti, nimettömänä ja luottamuksellisesti. Kartoituksen päätteeksi saat tiimisi tuloksista yhteenvetoraportin, joka antaa suuntaviivat suunnittelulle.

iDb Vision® on käyttäjälle helppo ja nopea. Vastausprosentit ovat suuria ja tulosaineistot selkeitä. Tuotteelle annetaan tyytyväisyystakuu.

 iDb Visionin tavoite on hyvinvoinnin tukeminen työympäristön avulla

 iDb Vision® on luotu helpottamaan tilankäytön tarvearviointia ja suunnittelua.

iDb Vision® säästää suunnittelijoiden aikaa ja helpottaa osallistamisprosessia. Se kokoaa tiedon käyttäjiltä ja kertoo konkreettisesti, kuinka moni tulee tarvitsemaan keskittymistä vaativalle työlle tilaa toimistolta. Se kertoo myös, minkälaiset kalustukset tukisivat tiimin yhteistyötä. Selkeä tulosaineisto antaa suunnittelijoille hyvän lähtökohdan viedä muutosta eteenpäin. Kyselyssä on hyödynnetty tutkimusta, jossa haastateltiin sisustusarkkitehtejä ja työterveyden ammattilaisia.

iDb Visionin on toteuttanut Suunnittelutoimisto CDM:n tiimi, jossa on osaamista sisustusarkkitehtuurin, muutosjohtamisen ja konseptisuunnittelun osa-alueilta.

Kati Räisänen on muutoksentekijä ja työelämän asiantuntija. Kati on Suunnittelutoimisto CDM:n toimitusjohtaja ja perustaja, muotoilualan moniosaaja, joka tuottaa kokonaismuutoksia parempiin työympäristöihin.

Henna Myllymäki on Suunnittelutoimisto CDM:n suunnittelija, joka tutki tuoreessa lopputyössään käyttäjien osallistamista tilasuunnitteluprojekteissa.

Digitaalinen työkalu tilasuunnitteluun

Hinta tietämättömyydelle? vs. hinta tiedolle:

iDb Vision®

1.490 € Työympäristökyselyn kartoitus ja luonti
  •  

Luomme organisaatiollesi kyselyn, joka pohjautuu antamiisi tietoihin.

Kerromme vastausajan puolessa välissä kuinka moni on jo vastannut. Näin voit tarvittaessa lähettää muistutuksen vastaajille.

Käymme tulokset läpi kanssasi 1, 5 tunnin videoneuvottelussa. Saat tuloksista selkeän raportin, joka ohjaa tilasuunnitteluanne käyttäjien tarpeisiin perustuvaan suuntaan.

Henkilöstö

+ 19 € / työntekijä
  •  

kysely työympäristön toiminnallisuuteen ja tunnelmamuotoiluun liittyvistä asioista.

Kyselyssä on huomioitu hybridityö.

Helppo ja miellyttävä käyttää, korkeat vastausprosentit.

Osastointi

+ 185 € / osasto / tiimi / paikkakunta
  •  

Kyselyn raportti voidaan toimittaa toivomasi  jaottelun pohjalta.

Raportissa vertailu osastoinneista kokonaisuuteen.

Esim. hinta 100 työntekijän ja kolmen osaston organisaatiolle: kartoitus 1.490 € + henkilöstö 1.900 € (19 € x 100) = 3.390 €. 
Osastointi 555 € (185 € x 3). Yhteensä 3.940 €. Hinnat alv. 0%.

Yli 200 henkilön organisaatio? Pyydä tarjous >>

Työympäristökartoituksen eteneminen

pvä 1

Toimitamme linkin ja ohjeet kyselyyn sähköpostitse.

pvä 3

Annamme tilannetiedon vastaajien määrästä - mahdollisuus aktivoida henkilöstöä.

pvä 6

Kysely sulkeutuu.

pvä 10

Toimitamme raportit sähköpostiin ja sovimme ajan tulosten läpikäyntiin.

Keskustellaan yhdessä vallitsevasta tilanteesta työpaikallanne. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään. Tarjoamme Lehmus Roasteryn palkittua kahvia tai teepaketin yhteiseen, maksimissaan 30 min. etähetkeen.