iDb Rules®

Tiedätkö, toimivatko tiimisi pelisäännöt? iDb Rules® kartoittaa tarpeen uusille pelisäännöille ja käytännöille.

Yhdessä sovitut työpaikan pelisäännöt Rules!

Tiedätkö, toimivatko tiimisi pelisäännöt? iDb Rules® kartoittaa tarpeen uusille pelisäännöille ja käytännöille, kun siirrytään etätyöstä monityömuotoon. Tieto kerätään vuorovaikutteisen bottihaastattelun avulla. Kaikki tiimisi jäsenet pääsevät keskustelemaan tasavertaisesti, nimettömänä ja luottamuksellisesti. Kartoituksen päätteeksi saat tiimisi tuloksista yhteenvetoraportin, jonka avulla voitte luoda uusia, toimivia pelisääntöjä monipaikkaiseen työympäristöön siirtymiseen, kokouskäytäntöihin, ajanhallintaan, vuorovaikutukseen ja eri kanavissa viestimiseen. Kaikki pelisäännöt ovat valideja niin lähi- kuin etätyössä.

iDb Rules® on käyttäjälle helppo ja nopea. Vastausprosentit ovat suuria ja tulosaineistot selkeitä. Tuotteelle annetaan tyytyväisyystakuu.

iDb Rules on luotu parantamaan työelämää pelisääntöjen avulla.

Se antaa valmiita vaihtoehtoja viidelle eri osa-alueelle:

1. Poikkeusoloista palaamiseen
2. Kokouskäytäntöihin
3. Ajankäyttöön
4. Tiloihin, paikkoihin ja kanaviin sekä
5. Toistemme kohtaamiseen ja tukemiseen.

 iDb Rulesin antamien valmiiden pelisääntövaihtoehtojen lisäksi voit antaa myös omia pelisääntöjä. Yhteisön eniten ”ääniä” saaneet viisi pelisääntöä nostetaan raporttiin, josta voi teettää vaikkapa huoneentaulut. Myös ne vaihtoehdot, jotka eivät saaneet laajaa kannatusta, on hyvä käydä yhteisesti läpi.

Olisi mukava saada keskustella kanssasi työelämän pelisäännöistä.
Varaatko hetken kanssani?
Tarjoan kahvi- tai teepaketin yhteiseen etähetkeen.

Kati Räisänen
iDb:n työelämän asiantuntija

iDb Rules® on luotu yhdessä tekniikan tohtori, johtamiskouluttaja Laura Lareksen kanssa. iDb Rulesissa keskitytään muuttuvassa suomalaisessa työelämässä eniten puhuttaviin ja selkeyttä vaativiin käytännön osa-alueisiin.

Digitaalinen työkalu johtamiseen!

Hinta tietämättömyydelle? vs. hinta tiedolle:

iDb Rules®

1.490 € Pelisääntöjen kartoitus ja luonti
  •  

Luomme organisaatiollesi kyselyn, joka pohjautuu antamiisi tietoihin.

Kerromme vastausajan puolessa välissä kuinka moni on jo vastannut. Näin voit tarvittaessa lähettää muistutuksen vastaajille.

Saat tuloksista selkeän raportin, jossa on nostettu viisi tärkeimmiksi koettua pelisääntöä valmiiksi huoneentauluiksi. Työelämän asiantuntijamme käy tulokset kanssasi läpi 1,5 tunnin videoneuvottelussa ja antaa vinkkejä omaan läpikäyntiisi organisaatiosi kanssa.

Henkilöstö

+ 19 € / työntekijä
  •  

kysely merkityksellisistä pelisäännöistä viidelle osa-alueelle. Yksilö saa omat tulokset ja esihenkilö tiimin yhteistulokset.

kannustava ja vuorovaikutteinen keskustelutyökalu.

Helppo ja miellyttävä käyttää, korkeat vastausprosentit.

Osastointi

+ 185 € / osasto / tiimi / paikkakunta
  •  

Kyselyn raportti voidaan toimittaa toivomasi  jaottelun pohjalta.

Raportissa vertailu osastoinneista kokonaisuuteen.

Esim. hinta 100 työntekijän ja kolmen osaston organisaatiolle: kartoitus 1.490 € + henkilöstö 1.900 € (19 € x 100) = 3.390 €. 
Osastointi 555 € (185 € x 3). Yhteensä 3.945 €. Hinnat alv. 0%.

Yli 200 henkilön organisaatio? Pyydä tarjous >>

Mitä tieto maksaa yritykselle?

Itse kerättynä

9.300 €

vs.

iDb Rules®

4.390 €

Esimerkkilaskelmassa sinulla on 100 henkilön yhteisö, jota johdat. Haluat kartoittaa pelisääntöjen tarpeen iDb Rulesin viidellä osa-alueella työntekijöiden kanssa henkilökohtaisesti. Varaat kullekin työntekijälle 1,5 tuntia aikaa keskusteluun.

Haastattelemalla aikaa menisi 150 tuntia eli 4 työviikkoa.

Työntekijän palkkakustannus sivukuluineen on keskimäärin 30 €/h. Näin tapaamiset maksavat 9.000 € (100 x 1,5 h/hlö = 4.500 € +100 x 1,5 h omaa aikaasi 4.500 € ). Analyysi, yhteenveto ja jatkotoimenpiteiden suunnittelu ja budjetointi maksavat 300 € (10 h). Kysely itse toteutettuna maksaa keskimäärin 9.300 €.

Mitä tieto maksaa kun keräät sen iDb Rules`lla, maailman tunneälykkäimmällä tiedonkerääjällä?

Kartoitus, analyysi, jatkotoimenpide-ehdotukset 1.490 €. 100 henkilöä 1.900 € (á-hinta 19 €). Kyselyyn käytettävä työaika 1.000 € (100 x 20 min, á-hinta 10 €). Kysely iDb Rules`lla toteutettuna maksaa yhteensä 4.390 €.

Pelisääntökartoituksen eteneminen

pvä 1

Toimitamme linkin ja ohjeet kyselyyn sähköpostitse.

pvä 3

Annamme tilannetiedon vastaajien määrästä - mahdollisuus aktivoida henkilöstöä.

pvä 6

Kysely sulkeutuu.

pvä 10

Toimitamme raportit sähköpostiin ja sovimme ajan tulosten läpikäyntiin.

Keskustellaan yhdessä vallitsevasta tilanteesta työpaikallanne. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään. Tarjoamme Lehmus Roasteryn palkittua kahvia tai teepaketin yhteiseen, maksimissaan 30 min. etähetkeen.