iDb Flow®

Tiedätkö miten tiimisi voi? iDb Flow® kerää tiedon työntekijöiden hyvinvoinnista.

Hyvinvointi työssä lähtee hyvästä Flowsta

Tiedätkö miten tiimisi voi? iDb Flow® kerää tiedon työntekijöiden hyvinvoinnista etätyön jälkeen. Tieto kerätään inhimillisen ja vuorovaikutuksellisen bottihaastattelun avulla. Kaikki tiimisi jäsenet pääsevät keskustelemaan tasavertaisesti, nimettömänä ja luottamuksellisesti. Kartoituksen päätteeksi saat tiimisi tuloksista yhteenvetoraportin. Raportin avulla pääset tiimisi kanssa purkamaan osa-alueita, joissa tarvitaan tukea. Kysely on ensimmäinen askel parempaan työhyvinvointiin, toinen ja se tärkein on kuinka asiaa käsitellään ja viedään eteenpäin työyhteisössäsi.

iDb Flow® on käyttäjälle helppo ja nopea. Vastausprosentit ovat suuria ja tulosaineistot selkeitä. Tuotteelle annetaan tyytyväisyystakuu.

iDb Flow’n tavoite on työhyvinvoinnin parantaminen

Sitä varten työntekijöiltä kerätään näkemyksiä viidestä eri osa-alueesta, jotka vaikuttavat työhyvinvointiin:

1. Organisaation arvot
2. Organisaation kulttuuri
3. Johtajuus ja prosessit
4. Yksilön oma hyvinvointi
5. Työympäristö ja opitut työskentelytavat

Kyselyn tulokset esitetään anonyymina raporttina, joka toimii työkaluna johtajalle tai tiiminvetäjälle paremman työhyvinvoinnin edistämiseen. Käymme kyselyssä kerätyn tiedon kanssasi läpi ja ehdotamme toimenpiteitä jatkoon. Kuljemme mukana, autamme muutoksessa ja löydämme tarpeisiisi sopivat valmentajat avuksesi.

iDb Flow® on luotu yhteistyössä työhyvinvoinnin laaja-alaisten uudistajien kanssa

Hyvinvointivalmentaja ja työfysioterapeutti Mari Ravattinen on myös Mindfulness-ohjaaja, sertifioitu tunneälyvalmentaja ja stressinhallintavalmentaja, jolla on halu kehittää parempaa ja kokonaisvaltaista työhyvinvointia, tiimityötä sekä yksilön omaa vastuuta työhyvinvoinnista.

Valtiotieteiden lisensiaatti ja fysioterapetti Kati Kiiski on laaja-alainen hyvinvoinnin syväosaaja, jossa yhdistyy vahva sosiaali- ja terveysalan asiantuntemus sekä yhteiskunnallisella että yksilöllisellä tasolla.

Digitaalinen työkalu työhyvinvoinnin kartoitukseen

Hinta tietämättömyydelle? vs. hinta tiedolle:

iDb Flow®

2.490 € Hyvinvointikartoitus
  •  

Luomme organisaatiollesi kyselyn, joka pohjautuu antamiisi tietoihin.

Kerromme vastausajan puolessa välissä kuinka moni on jo vastannut. Näin voit tarvittaessa lähettää muistutuksen vastaajille.

Saat tuloksista selkeän raportin, jonka työelämän asiantuntijamme käy kanssasi läpi kahden tunnin videoneuvottelussa. Ehdotamme toimenpiteitä, kuljemme mukana ja löydämme oikeat, tarpeisiisi sopivat asiantuntijat avuksesi.

Henkilöstö

+ 19 € / työntekijä
  •  

hyvinvointikysely jossa yksilö saa omat tulokset ja esimies tiimin kokonaisarvion.

kannustava ja vuorovaikutteinen keskustelutyökalu.

Helppo ja miellyttävä käyttää, korkeat vastausprosentit.

Osastointi

+ 185 € / osasto / tiimi / paikkakunta
  •  

Kyselyn raportti voidaan toimittaa toivomasi  jaottelun pohjalta.

Raportissa vertailu osastoinneista kokonaisuuteen.

Esim. hinta 100 työntekijän ja kolmen osaston organisaatiolle: kartoitus 2.490 € + henkilöstö 1.900 € (19 € x 100) = 4.390 €. 
Osastointi 555 € ( 185 € x 3). Yhteensä 4.945 €. Hinnat alv. 0%.

Yli 200 henkilön organisaatio? Pyydä tarjous >>

Mitä tieto maksaa yritykselle?

Itse kerättynä

12.600 €

vs.

iDb Flow®

5.390 €

Esimerkkilaskelmassa sinulla on 100 henkilön yhteisö, jota johdat. Haluat kartoittaa iDb Flown viidellä osa-alueella työntekijöiden hyvinvointia henkilökohtaisesti. Varaat kullekin työntekijälle kaksi tuntia aikaa kuullaksesi millä tolalla 40 eri asiaa näiden osa-alueiden sisällä ovat.

Haastattelemalla aikaa menisi 200 tuntia eli 5 työviikkoa.

Työntekijän palkkakustannus sivukuluineen on keskimäärin 30 €/h. Näin tapaamiset maksavat 12.000 € (100 x 2 h/hlö = 6.000 € + 200 h omaa aikaasi 6.000 €). Analyysi, yhteenveto ja jatkotoimenpiteiden suunnittelu ja budjetointi maksavat 600 € (20 h). Täten kysely itse toteuttamana maksaa yhteensä keskimäärin 12.600 €.

Mitä tieto maksaa kun keräät sen iDb Flow’lla, maailman tunneälykkäimmällä tiedonkerääjällä?

Kartoitus, analyysi, jatkotoimenpide-ehdotukset 2.490 €, 100 henkilöä 1.900 € (á-hinta 19 €). Kyselyyn käytettävä työaika 1.000 € (100 x 20 min, á-hinta 10 €). Kysely iDb Flow’lla toteutettuna maksaa yhteensä 5.390 €

Työhyvinvointikartoituksen eteneminen

pvä 1

Toimitamme linkin ja ohjeet kyselyyn sähköpostitse.

pvä 3

Annamme tilannetiedon vastaajien määrästä - mahdollisuus aktivoida henkilöstöä.

pvä 6

Kysely sulkeutuu.

pvä 10

Toimitamme raportit sähköpostiin ja sovimme ajan tulosten läpikäyntiin.

Keskustellaan yhdessä vallitsevasta tilanteesta työpaikallanne. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään. Tarjoamme Lehmus Roasteryn palkittua kahvia tai teepaketin yhteiseen, maksimissaan 30 min. etähetkeen.