Tapahtuipa kerran työelämässä

Tapahtuipa kerran työelämässä 5. jakso

Tapahtuipa kerran työelämässä jakso 5/9 – Firman kehityspäivät. Tapahtuipa kerran työelämässä on yhdeksän parodian sarja, joka käsittelee tuttuja tilanteita työelämästä. Huomioidaanhan teidän tiimissä jokainen?

Lisää »

Tapahtuipa kerran työelämässä 4. jakso

Tapahtuipa kerran työelämässä jakso 4/9 – Tuplabuukkaus. Tapahtuipa kerran työelämässä on yhdeksän parodian sarja, joka käsittelee tuttuja tilanteita työelämästä. Joskus kokouskäytännöissä ja ajanhallinnassa voi ilmetä haasteita..

Lisää »

Tapahtuipa kerran työelämässä 3. jakso

Tapahtuipa kerran työelämässä jakso 3/9 – Puhelu. Tapahtuipa kerran työelämässä on yhdeksän parodian sarja, joka käsittelee tuttuja tilanteita työelämästä. Kokouskäytännöt ja pelisäännöt on syytä olla selvät jokaiselle tiimin jäsenelle.

Lisää »

Tapahtuipa kerran työelämässä 2. jakso

Tapahtuipa kerran työelämässä jakso 2/9 – Viikkokatsaus. Tapahtuipa kerran työelämässä on yhdeksän parodian sarja, joka käsittelee tuttuja tilanteita työelämästä. Monimuotoisessa työympäristössä kokouskutsujen ja käytänteiden on syytä olla yksiselitteisen selkeitä ja informaation kulkea työtiimin kesken.

Lisää »

Tapahtuipa kerran työelämässä 1. jakso

Tapahtuipa kerran työelämässä jakso 1/9 – Turha palaveri. Tapahtuipa kerran työelämässä on yhdeksän parodian sarja, joka käsittelee tuttuja tilanteita työelämästä. Työpaikalla ihan jokainen aihe ei välttämättä vaadi läsnäolokokousta. Mitä aiheita hoidetaan etänä ja mistä kokoonnutaan yhteen, monimuotoisessa työympäristössä näistä on syytä sopia yhdessä työtiimin kanssa.

Lisää »