Uudet pelisäännöt työpaikoille

Edelläkävijät ovat jälleen edellä. Monilla työpaikoilla on otettu poikkeusoloista paluun pelisäännöt tosissaan. Eikä turhaan: pandemian uusin aalto, nousevat tartuntaluvut ja kiristyvät rajoitukset pyyhkivät ylioptimismia ja joulumieltä tieltään.

Lisää »

Etätyösuositus päättyy – mikä muuttuu?

Linjauksia odotetaan, katsotaan miten muille käy ensin. Toisaalla on kartoitettu työntekijöiltä heidän toiveitaan työn toteutuspaikasta ja ryhdytty konkreettisiin muutoksiin työpaikoilla jotta ympäristö vastaisi tuleviin tarpeisiin. Mutta mitä ne tarpeet ovat?

Lisää »

Miksi poikkeusoloista paluu haastaa työelämää?

Webinaari 20.10. klo 10-11. Paluu uuteen normaaliin haastaa työelämää enemmän kuin loikka poikkeusoloihin. Keskustelemme aiheesta bisnesmaailman moniosaajan, tekniikan tohtori Laura Lareksen kanssa. Lauralla on näköalapaikka tämän hetken muutokseen työelämässä.

Lisää »

Tapahtuipa kerran työelämässä 5. jakso

Tapahtuipa kerran työelämässä jakso 5/9 – Firman kehityspäivät. Tapahtuipa kerran työelämässä on yhdeksän parodian sarja, joka käsittelee tuttuja tilanteita työelämästä. Huomioidaanhan teidän tiimissä jokainen?

Lisää »

Tapahtuipa kerran työelämässä 4. jakso

Tapahtuipa kerran työelämässä jakso 4/9 – Tuplabuukkaus. Tapahtuipa kerran työelämässä on yhdeksän parodian sarja, joka käsittelee tuttuja tilanteita työelämästä. Joskus kokouskäytännöissä ja ajanhallinnassa voi ilmetä haasteita..

Lisää »

Tapahtuipa kerran työelämässä 3. jakso

Tapahtuipa kerran työelämässä jakso 3/9 – Puhelu. Tapahtuipa kerran työelämässä on yhdeksän parodian sarja, joka käsittelee tuttuja tilanteita työelämästä. Kokouskäytännöt ja pelisäännöt on syytä olla selvät jokaiselle tiimin jäsenelle.

Lisää »