Kahvipöytä & tulevaisuus

Johda tiedolla! Tarjoamme valmiit ja vaikuttavat digitaaliset kartoitukset muutosjohtamisen tueksi. Juodaanko yhdessä kuppi kuumaa ja jutellaan?

Työpaikoilla siirrytään pandemian jälkeen etätöistä monipaikkaiseen työympäristöön. Mietitkö, miten työntekijät voivat pitkän etätyöjakson jälkeen?
Miten työt kannattaisi organisoida, jotta ne vastaisivat muuttuneita tarpeita?
Minkälaisia pelisääntöjä tarvitaan, jotta työt sujuisivat mahdollisimman hyvin?
Miten muutosta kannattaa viedä eteenpäin?

Maailman tunneälykkäimmät digitaaliset kartoituksemme tarjoavat dataa mm. näihin kysymyksiin. Vastausprosentit ovat korkeat ja tulokset nopeasti käytössäsi!

Muutosjohtaja, varaa aika

Etähetki Kati Räisäsen kanssa

Tarjoan Lehmus Roasteryn palkittua kahvia tai teepaketin yhteiseen etähetkeen. ☕️ Keskustellaan yhdessä vallitsevasta tilanteesta työpaikallanne, sekä digitaalisista työkaluistamme muutosjohtamisen tueksi. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Kysymme toimitusosoitetta kahvi- tai teepaketille ajanvarauksen yhteydessä.​

Muutosjohtaja ja kriisijohtaja tietää, että isoimmat haasteet on edessä, kun poikkeusoloista aletaan palaamaan työpaikoille. Siinä missä kriisi oli yhdistävä tekijä, kriisistä palaaminen erottaa yrityksiä.

Johtamisen asiantuntija ja kouluttaja Laura Lareksen mukaan työpaikoilla on edessä pettymysten tsunami tulevina kuukausina. Suomessa puolet palkansaajista siirtyvät enemmän tai vähemmän etätöihin, mikä on Eurooppalaisittain ottaenkin poikkeuksellisen suuri osuus.

Lares uskoo pettymysten tsunamin olevan edessä valtavan erilaisten odotusten vuoksi. Odotukset ovat jääneet kalibroimatta ja selvittämättä monilla työpaikoilla. Viimeisimpien tutkimusten mukaan 90 % etätöihin siirtyneistä haluaa tehdä useita päiviä etätöitä jatkossakin. Tämä viesti ei jokaisessa yrityksessä kuulu eikä näy.

iDb on maailman tunneälykkäin tiedonkerääjä, joka tarjoaa tietoa työelämän vallankumouksen johtamiseen.

Johtamisen asiantuntija Laura Lares ruotii työelämän tulevaisuutta tuoreessa iDb webinaarissa

Miksi poikkeusoloista paluu haastaa työelämää, työhyvinvointia sekä muutosjohtamista enemmän kuin poikkeusoloihin loikkaaminen?

Kahvi- /teehetki etänä

Tartu kutsuun ja varaa yhteinen etähetki iDb:n työelämän asiantuntija Kati Räisäsen kanssa. Tarjoamme palkitun Lehmus Roasteryn kahvia tai teepaketin ajanvarauksen yhteydessä.