iDb paremman työelämän puolesta!

Liiga-Saipa – iDb Flow työhyvinvointikartoitus

Liiga-Saipan toimitusjohtaja Jussi Markkanen halusi selvittää miten työyhteisö voi. iDb Flow mahdollisti tiedon keräämisen inhimillisen ja vuorovaikutuksellisen bottihaastattelun avulla. Kaikki tiimin jäsenet pääsivät keskustelemaan tasavertaisesti, nimettömänä ja luottamuksellisesti.

Lue »

Tapahtuipa kerran työelämässä 5. jakso

Tapahtuipa kerran työelämässä 5. jakso – Firman kehityspäivät. Tapahtuipa kerran työelämässä on yhdeksän parodian sarja, joka käsittelee tuttuja tilanteita työelämästä. Huomioidaanhan teidän tiimissä jokainen?

Lue »

Tapahtuipa kerran työelämässä 4. jakso

Tapahtuipa kerran työelämässä 4. jakso – Tuplabuukkaus. Tapahtuipa kerran työelämässä on yhdeksän parodian sarja, joka käsittelee tuttuja tilanteita työelämästä. Joskus kokouskäytännöissä ja ajanhallinnassa voi ilmetä haasteita..

Lue »

iDb Aamukahvit – tulevaisuus

iDb Aamukahvit tarjoilee sisältöä, vieraita ja aiheita paremman työelämän puolesta. Yritysten tulevaisuudesta on keskustelemassa johtamisen kokenut moniottelija Laura Lares.

Lue »

Tapahtuipa kerran työelämässä 3. jakso

Tapahtuipa kerran työelämässä 3. jakso – Puhelu. Tapahtuipa kerran työelämässä on yhdeksän parodian sarja, joka käsittelee tuttuja tilanteita työelämästä. Kokouskäytännöt ja pelisäännöt on syytä olla selvät jokaiselle tiimin jäsenelle.

Lue »

iDb Aamukahvit – tunneäly

iDb Aamukahvit tarjoilee sisältöä paremman työelämän puolesta. Kuinka tunneälyn kautta johtaminen rakentaa myönteistä työkulttuuria ja parantaa työhyvinvointia?

Lue »

Tapahtuipa kerran työelämässä 2. jakso

Tapahtuipa kerran työelämässä 2. jakso – Viikkokatsaus. Tapahtuipa kerran työelämässä on yhdeksän parodian sarja, joka käsittelee tuttuja tilanteita työelämästä. Monimuotoisessa työympäristössä kokouskutsujen ja käytänteiden on syytä olla yksiselitteisen selkeitä ja informaation kulkea työtiimin kesken.

Lue »

Onko loma-aika parempaa kuin työaika?

Se on kohta taas käsillä. Tai monille se on ollut todellisuutta mahdollisesti jo monta viikkoa; monet meistä pitävät kynsin hampain kiinni alkaneesta viimeisestä lomaviikosta. Jotkut onnelliset ovat aloittamassa vasta lomaansa. Mutta työhön on palattava, se vääjäämättä odottaa nurkan takana.

Lue »

Kun ahdistus kanavoitui perkeleeksi

Oli tammikuu 2021. Suunnittelutoimisto CDM Oy:n puhelin ja muutkin kanavat olivat pysyneet hiljaisina jo miltei vuoden, syynä koronapandemia. Ennusteet eivät luvanneet helpotusta vielä hetkeen, vaikka julistus rokotteen saamiseksi olikin jo tehty. Kukaan ei tiennyt milloin palataan työpaikoille, ja se reflektoi suoraan yritykseni tilauskantaan.

Lue »